Fizetési módok

5./Árak, fizetési módok
A honlapon megadott eladási árak magyar Forintban vannak megadva, tartalmazzák az általános forgalmi adót és az egyéb közterheket. A termékeink szállítási költségei termék kategóriánként változik, a rendelés lezárása előtt minden esetben egyeztetésre kerül. 
 
Néhány termékcsoport esetén a termék mellett nem tüntettünk fel árakat. Ezekkel a termékekkel kapcsolatban kérjük árajánlatért forduljon ügyfélszolgálatunkhoz. Ilyen termékek például a mediterrán kerítésrendszerek, beton kerítések, korlátok, kordonok, parkolásgátlók, és kapumozgató automatikák.
Szolgáltatónak jogában áll árait módosítani, azonban rendeléskor mindig azt az árat vesszük figyelembe, amely a rendelés pillanatában a http://www.keritesmania.hu/ honlapon szerepel. Szolgáltató a rendelés beérkezése és a kifizetés közötti esetleges árcsökkentés miatt nem vállal felelőséget.
 
Vásárlóink számára kétféle fizetési módot tudunk felajánlani. 
- Utánvéttel történő fizetéssel bruttó 300.000 Ft értékhatárig van lehetőség.
 
- Előre utalás számla ellenében, melyet bruttó 300.000 Ft feletti vásárlás, beton és műkő termékek, zajvédő elemek, kapunyitók és parkolásgátlók vásárlása esetén alkalmazunk. 
 
- Rendkívüli esetekben a két fizetési mód kombinálható előzetes egyeztetés alapján. Pl egy 630.000.- Ft értékű vásárlás fizethető két részletben 330.000.- Ft előreutalással és 300.000.-Ft utánvéttel.
 
A termékek ára a termék adatlapján feltüntetett szállítási és fizetési feltétellel értendő ezért online vásárlás esetén kérjük minden esetben  a termék adatlapján szereplő fizetési feltételt válasszák.  
Előre utalás esetén a vásárlásról előlegbekérőt állítunk ki, ez alapján történik a termék eladási árának bekérése. Kérjük az átutalásnál a kiegyenlítésre kerülő számla sorszámát írják a közlemény rovatba ( pl. Web-1523. sz. számla kiegyenlítése ).  Előlegbekérő és nélkül kérjük semmilyen összeget ne utaljanak bankszámlánkra !!