Szállítási információk

6./Szállítás, áruátvétel
A honlapon vásárolt termékeket bármely magyarországi címre  futárszolgálat segítségével szállítjuk házhoz.  A megrendelt termékek szállítása minden esetben előzetes írásbeli értesítés alapján, arra a címre történik, amely a rendelésnél megadásra kerül. 
Kérjük a szállítási címet és időpontot úgy határozzák meg, hogy az áruátvétel időpontjában munkanapokon 8-17 óráig a futárnak lehetősége legyen az áru átadására. Amennyiben a szállító nem talál a kézbesítés helyén senkit, telefonon veszi fel a kapcsolatot a címzettel és még egy alkalommal díjmentesen megkísérli a kézbesítést. Ezért fontos, hogy olyan telefonszámot adjon meg a megrendelésnél, amelyen az átvevő személy elérhető. 
Amennyiben a második kézbesítés is sikertelen akkor a terméket visszaszállítják hozzánk azonban a visszaszállítás költsége a vevőt terheli.
Szolgáltató mindent megtesz annak érdekében, hogy az egyeztetett szállítási határidőket  betartsa. Mindazonáltal Szolgáltatót nem terheli felelősség a közúti szállítás során történt, a szállítási szerződésen kívül álló harmadik fél által vagy az Ügyfél által vagy egy előre nem látható események okozta késedelemért.
 
Rendeléseket elfogadunk Szlovákia területéről is, azonban ez erre vonatkozó árakat és feltételeket a http://www.ploty-zahrady.com/ honlap tartalmazza.
 
Szállítási módok és költségek:
 
 
 
Termékeink jelentős részénél kínálunk díjmentes házhoz szállítást melyről minden esetben a termék részletes adatlapja nyújt tájékoztatást. Néhány termék esetén a díjmentes szállítás feltétele a minimális rendelési mennyiséget elérő volumen vásárlása. 
A díjmentes szállítás esetén a termék mellett feltüntetett ár bruttó, leszállított ár melyen felül semmilyen jogcímen nem fizet az Ügyfél. Ezek jellemzően tekercses hálók, árnyékolók, drótfonatok, rendszerben vásárolt kerítések stb.
 
 
Termékeink szállítási költsége egyedi ajánlat adás alapján történik, mely súly alapú raklapos szállítást jelent. Ezeknél a termékeknél a megrendelést megelőzően tételes árajánlatban kerül részletezésre a szállítási költség. A megrendelés befogadása kizárólag azt követően lehetséges ha az Ügyfél a megajánlott szállítási költséget írásban elfogadta. 
 
A raklapos szállítás költsége három tételből  tevődik össze:
raklapköltség: bruttó 3429 Ft / raklap 
szállítási költség mely 13500.- Ft / raklap.Az EUR raklapokon szállított termékek esetében a raklapcserére lehetőséget biztosítunk.
Abban az esetben ha a szállítási cím behajtási engedély köteles körzetben található sajnos a kerület által meghatározott behajtási költséget is érvényesítjük.
 
Fontos tudnivalók a csomagok átvételével kapcsolatban:
Utánvéttel történő fizetés esetén a megrendelt termék/termékek ellenértékét a futárszolgálat alkalmazottjának kell  kifizetni, a szelvényen feltüntetett érték alapján, ezért kérjük a szállítás egyeztetett időpontjára biztosítsák a szükséges mennyiségű készpénzt. 
Az Ügyfél hibájából másodszor is sikertelen kézbesítés esetén ennek tényéről értesítjük az Ügyfelet. Amennyiben az Ügyfél ismételt kézbesítést kér a korábbi kézbesítés sikertelenségéből felmerült költségek megtérítését ( a termék jellegétől függően , előzetesen egyeztetve) az ismételt továbbítás esetén felszámítjuk.
 A küldemény átvételekor a kézbesítő alkalmazottjának jelenlétében kérjük ellenőrizze annak sértetlenségét. Ha a küldemény sérült és nincs hozzá mellékelve a sérülésről szóló kárfelvételi jegyzőkönyv, kérjük azonnal értesítsen bennünket . Szállító nem vállal felelősséget a szállítás, továbbítás útján történő károkért. Ezért amennyiben a termék sérülten érkezik , mindenképpen javasoljuk kárfelvételi jegyzőkönyv felvételét.