Szerzői jogok

Szerzői jogvédelem 
A keritesmania.hu (továbbiakban weboldal) minden esetben betartja a szerzői jogokhoz kötődő jogszabályokat, más forrásból átvett információ közlése esetén annak forrását megjelöli, nem szöveges tartalmakat (képek, ábrák stb.) csak engedéllyel tesz közzé. Amennyiben más médium jelenteti meg a weboldalról átvett információt, a szerkesztőség fenntartja a jogot a szerzői jogokra.
 
A weboldalon megjelenő cikkek, hírek és egyéb publikált anyagok minden esetben a Webáruházak Kft. tulajdonát képezik. A weboldal szerkesztőségének tulajdonát képező anyagok, cikkek, dokumentumok illetve ezek másolata a szerzői, védjegy és egyéb szellemi tulajdonhoz kapcsolódó jogok védelme alatt állnak: ezen anyagok nem engedélyezett felhasználása, szerzői, védjegy, adatvédelmi jogok megsértése, és egyéb jogellenes cselekmények alapján kártérítést vonhat maga után.
 
A weboldalon szereplő információk (így a portál megjelenése, felhasznált grafikák, használt adatbázisok stb.) a Webáruházak Kft. tulajdonában vannak és az 1999. évi LXXVI. szerzői jogról szóló törvény oltalma alatt állnak, a felhasználó nem jogosult nyilvánosan közzétenni, újra előállítani, számítógépén tárolni, illetve kereskedelmi céllal felhasználni ezen adatokat.
 
A tartalmi elemek nem helyezhetők el sem nyilvános, sem zárt adatbázisban, előzetes írásos engedély nélkül. A weboldal tartalmi és formai alkotórészei közlési engedély esetén sem változtathatók meg és nem használhatóak fel a honlap tartalmától eltérő célra. Jogosulatlan adatfelhasználás esetén a weboldal szerkesztősége kezdeményezheti a jogsértő bűntetőjogi és/vagy polgári jogi felelősségre vonását.
 
A weboldalon szereplő egyes hivatkozások, linkek más tartalomszolgáltatók weboldalaira mutathatnak. Ezen oldalak adatkezelési gyakorlatáért, valamint tartalmáért a weboldal üzemeltetője felelősséget nem vállal.  A weboldal szerkesztősége mindent megtesz azért, hogy a közölt információk pontosak, frissek és teljesek legyenek, de kérjük, hogy a szerzői jogokra jogi és etikai okokból kifolyólag egyaránt legyenek tekintettel.
 
A weboldalon előforduló összes cikk, kép újraközléséhez, felhasználásához, más weblapokon való megjelenítéséhez a Webáruházak Kft. írásos engedélye szükséges! Kérjük, hogy az engedély megadása esetén is minden esetben tüntesse fel forrásként az oldal címét.